РАЗОМ МИ ФОРМУЄМО ЗДОРОВЕ МАЙБУТНЄ

ARENSIA УКРАЇНА СКРИНУВАЛА ПЕРШОГО ПАЦІЄНТА З ПОЧАТКУ ВІЙНИ

Новини
ARENSIA УКРАЇНА СКРИНУВАЛА ПЕРШОГО ПАЦІЄНТА З ПОЧАТКУ ВІЙНИ

Минулого тижня дослідницька клініка ARENSIA Україна скринувала першого пацієнта з початку війни 24 лютого 2022 року!

Спонсор, біофармацевтична компанія зі США, підтвердила свою прихильність до України, запропонувавши нашим пацієнтам доступ до 2а фази дослідження нової молекули для лікування хворих на виразковий коліт.

Наша київська команда з 24 лютого не зупинялася жодного дня і завдяки своїй винятковій самовідданості підтримувала працездатність наших клінік. Це дозволило забезпечити безперебійне обслуговування та візити пацієнтів у всіх активних клінічних дослідженнях, які проводяться в клініках ARENSIA.

Ми дуже вдячні українським регуляторним органам, які протягом цих місяців не тільки не припиняли працювати та підтримувати клінічні дослідження, а й продовжували своєчасно схвалювати нові протоколи!

Усі локальні вендори в Києві вже певний час працюють у звичному режимі, серед інших це місцеві лабораторії, діагностичні центри та кур’єри, які забезпечують своєчасну відправку та доставку матеріалів/зразків/ліків.

Ми раді, що Спонсори відновлюють свою діяльність в Україні! Це величезна підтримка праведному опору українського народу, за що ми дуже вдячні! Найважливіше, що відновлення клінічних досліджень надає пацієнтам доступ до нових ліків – адже кожного дня багато пацієнтів із різними хворобами звертаються до нас із питанням про можливість приєднатися до клінічних випробувань.

ARENSIA повністю віддана Україні, ми неймовірно пишаємося нашою київською командою та готові підтримувати науку з усією енергією та відданістю, як завжди!

25.07.2022