РАЗОМ МИ ФОРМУЄМО ЗДОРОВЕ МАЙБУТНЄ

УСПІШНІСТЬ ТОВ «АРЕНСІЯ ЕКСПЛОРАТОРІ МЕДІСІН» ПІДТВЕРДИВ НАЦІОНАЛЬНИЙ БІЗНЕС-РЕЙТИНГ

Новини
УСПІШНІСТЬ ТОВ «АРЕНСІЯ ЕКСПЛОРАТОРІ МЕДІСІН» ПІДТВЕРДИВ НАЦІОНАЛЬНИЙ БІЗНЕС-РЕЙТИНГ

ТОВ «АРЕНСІЯ ЕКСПЛОРАТОРІ МЕДІСІН» отримало незалежну бізнес-нагороду «Лідер галузі 2020 у медичній сфері». Підґрунтям для нагородження стали результати Національного бізнес-рейтингу в Україні. Статус лідера відображає ефективність роботи закладу, внесок у розвиток охорони здоров’я країни та її економіку, підвищення рівня добробуту громадян.

ТОВ «АРЕНСІЯ ЕКСПЛОРАТОРІ МЕДІСІН» посіло 5 місце серед 95 суб’єктів господарювання України за сумою місць 4-х номінацій та 1 місце серед 5 суб’єктів господарювання Київської області.

ТОВ «АРЕНСІЯ ЕКСПЛОРАТОРІ МЕДІСІН» є дочірньою компанією ARENSIA GmbH (ARENSIA) - приватної дослідницької організації з німецьким акціонерним капіталом, яка спеціалізується на проведенні клінічних досліджень I і II фази. Головний офіс компанії розташований в м. Дюссельдорфі, в Німеччині.

Дослідницькі центри компанії ARENSIA в Україні є одними з найбільших в країні спеціалізованих центрів клінічних досліджень. Філії ARENSIA в Україні проводять клінічні дослідження I і II фази в різних терапевтичних напрямках з 2017 року згідно з найвищими міжнародними стандартами. Досвідчені команди ARENSIA дбають про добробут пацієнтів, надаючи основний пріоритет їхній безпеці і комфорту. Ми старанно працюємо з нашими клієнтами та партнерами на основі довіри й доброчесності.

ЗАПОРУКА УСПІХУ

Рушійною силою у досягненні успіху є наш згуртований колектив професіоналів, який складається з висококваліфікованих та ретельно відібраних фахівців, що спеціалізуються у різноманітних терапевтичних областях, та з фахівців у сфері клінічних досліджень, які мають багаторічний (10-25 років) досвід роботи у фармацевтичній галузі, клінічних випробуваннях, а також в реалізації і управлінні міжнародними проектами.

Ми цінуємо своїх працівників й докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожен був задоволений своєю роботою, міг постійно розвиватися.

НАГОРОДА — НАША ГОРДІСТЬ

Ми пишаємося отриманим званням «Лідер галузі 2020 у медичній сфері»!

«Нагорода Національного бізнес-рейтингу для всього нашого колективу — це визнання ефективності роботи нашого закладу. Ми пишаємося нашим внеском у розвиток медичної науки. Ми раді надати можливість українським пацієнтам взяти участь в міжнародних клінічних дослідженнях і надати їм доступ до сучасних можливостей діагностики, консультацій висококваліфікованого медичного персоналу та інноваційних лікарських препаратів. Безпека і добробут наших пацієнтів є нашим основним пріоритетом», — наголошує директор компанії Євген Левенко.

Рейтинг підприємств будується на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об’єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.

04.06.2021